Cie YMA Çağdaş Dans Atölyesi
2 Kasım
Çıplak Ayaklar Stüdyosu
Çıplak Ayaklar Stüdyosu
Cie YMA Çağdaş Dans Atölyesi
2 Kasım 2019 / Cumartesi
Yer: Çıplak Ayaklar Stüdyosu
Saat: 11:00 – 15.30
Chloé Hernandez ve Orin Camus bu atölyede, bir ilişkinin inşasını kompoze etme üzerinden yorumlamaya açıyorlar.
İkili, bir partneri dinler pozisyonda olmayı, bakışın niteliğini, denge unsurlarını, karşı kuvvetlerin farkındalığını ve mekan algısını daha incelikle öğrenmek için ‘contact’ dansın temelleri çevresinde bedensel bir pratik öneriyor.
Bedenlerin güvene tabii tutulması ve hareketin niteliğine yapılan vurgu, kişilerin birbirini taşımaya varan hız alma haline doğru gidişinin doğal bir şekilde gelişmesine olanak sağlıyor.
Herkesin kendi yaratıcılığını araştırdığı bu atölyede, katılımcı süreçte partneriyle ayrıcalıklı bir bağ geliştiriyor ve atölye bitiminde beraber hazırladıkları düet koreografisi ile daha önce doğaçlamada yaşadıkları deneyimlerinden faydalanmamızı sağlıyorlar.
Başvuru ve Kayıt:
Kontenjanımız sınırlı olduğundan atölyeye katılmak isteyenlerin, ciplakayaklar@gmail.com adresine mail atarak ön kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Kaydınızın tamamlanması için atölye ücretinin yarısının yapılması gerekmektedir.
Atölye ücreti : 400 TL
28 Ekim’ e kadar ödemenin yapılması halinde erken ödeme indirimi 350 TL